Chiftelute de dovlecel si branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2009 | 20346 vizualizari

 

Sunt extraordinar de bune si usor de facut! In sfarsit am reusit si eu sa le fac :))

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel maricel
  • 1 cartof
  • 1 catel de usturoi
  • o legatura marar
  • 1 ou
  • 150 g branza telemea
  • 2 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel si branza:

Dovlecelul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica. Apoi se scurg bine de tot de zeama lasata. Se amesteca apoi cu usturoiul dat prin rarzatoare, branza telemea razuita si ea, oul, faina si mararul tocat fin. Se prajesc in ulei incins si se pun chiftelutele in tigaie cu o lingurita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Anamaria7 1

25.08.2009, 17:54

yuummmyyy am facut si eu chiftelute de dovlecel, dar nu am pus si branza. e cazul sa dau un Repeat

Oana 1

25.08.2009, 22:43

Daaa, sunt foarte bune!

babi5 1

08.11.2013, 14:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gustare de vinata sau dovlecel