Chiftelute de peste

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 3169 vizualizari

 

Minunate pentru piticii mici si mari

 

INGREDIENTE

  • peste 2,5 kg (eu am pus crap)
  • sare
  • piper
  • 2 cartofi cruzi
  • 2 morcovi cruzi
  • 3 oua
  • 1 capatan usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 felii paine
  • lapte sau apa (pt inmuita painea150 ml)
  • ulei pt prajit
  • Faina alba-optional
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Se curata pestele se taie bucati, se scot intestinele ...bla bla stiti voi


Se pun bucatile de carne la fiert in apa cu putina sare,se fierb 10-15 minute.


se scoate pestele in apa se lasa la scurs putin dupa care se curata de oase(e ceva de lucru) dupa care se toaca marunt.


Cartofii si morcovul se razuiesc sau se toaca marunt(eu am fost mai lenesa i-am tocat nu i-am razuit)se amesteca cu carnea de peste tocata se condimenteaza cu sare,piper,patrunjel verde tocat,ouale,usturoi pisat,paine inmuiata in lapte (am pus eu) se framanta bine toate impreuna .


Se formeaza chiftelute in mana mai mici mai mari si se prajesc in ulei.Unele le-am dat prin faina alba altele nu.


Super bune si gustoase au fost ,mai ales ca am avut pescari nu gluma ,pitici au fost foarte foarte incantati si mai nou la sfarsit de saptamana daca nu e frig vor la pescuit,va pun si cateva poze ,din zile diferite

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nadina73 1

29.10.2010, 01:41

Referitor la Rares ,e o problema nu ma lasa sa-i pun pe piept nimicin schimb am mai aflat o retat cu miere de albina pusa pe ziar si apoi lipita cu totu pe piept ,stai peste noapte asa iar dimineata faci un dus zice ca ia tusea cu mana

Bunica 1

30.10.2010, 22:10

Stiu de mamaliga sau mustar pus pe piept, dar de miere nu, dar e bine de stiut. Multumesc !

mihaelar63 1

05.11.2010, 23:45

ce feciori faini ai !!! si harnici nici nu ma mir ca au pescuit cel mai mare crap si cel mai plin de icre

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Sushi