Chiftelute de peste

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 3361 vizualizari

 

Minunate pentru piticii mici si mari

 

INGREDIENTE

  • peste 2,5 kg (eu am pus crap)
  • sare
  • piper
  • 2 cartofi cruzi
  • 2 morcovi cruzi
  • 3 oua
  • 1 capatan usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 felii paine
  • lapte sau apa (pt inmuita painea150 ml)
  • ulei pt prajit
  • Faina alba-optional
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Se curata pestele se taie bucati, se scot intestinele ...bla bla stiti voi


Se pun bucatile de carne la fiert in apa cu putina sare,se fierb 10-15 minute.


se scoate pestele in apa se lasa la scurs putin dupa care se curata de oase(e ceva de lucru) dupa care se toaca marunt.


Cartofii si morcovul se razuiesc sau se toaca marunt(eu am fost mai lenesa i-am tocat nu i-am razuit)se amesteca cu carnea de peste tocata se condimenteaza cu sare,piper,patrunjel verde tocat,ouale,usturoi pisat,paine inmuiata in lapte (am pus eu) se framanta bine toate impreuna .


Se formeaza chiftelute in mana mai mici mai mari si se prajesc in ulei.Unele le-am dat prin faina alba altele nu.


Super bune si gustoase au fost ,mai ales ca am avut pescari nu gluma ,pitici au fost foarte foarte incantati si mai nou la sfarsit de saptamana daca nu e frig vor la pescuit,va pun si cateva poze ,din zile diferite

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nadina73 1

29.10.2010, 01:41

Referitor la Rares ,e o problema nu ma lasa sa-i pun pe piept nimicin schimb am mai aflat o retat cu miere de albina pusa pe ziar si apoi lipita cu totu pe piept ,stai peste noapte asa iar dimineata faci un dus zice ca ia tusea cu mana

Bunica 1

30.10.2010, 22:10

Stiu de mamaliga sau mustar pus pe piept, dar de miere nu, dar e bine de stiut. Multumesc !

mihaelar63 1

05.11.2010, 23:45

ce feciori faini ai !!! si harnici nici nu ma mir ca au pescuit cel mai mare crap si cel mai plin de icre

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sushi