Chiftelute de porc, cu cartofi si rosii la cuptor

de RODIMUR in Porc, 13 Apr 2018 | 5942 vizualizari

COMENTARII (25)

Bucataras Diana 1

13.04.2018, 07:04

katty 1

13.04.2018, 08:09

Delicioase!Ma gandesc si eu de ceva vreme la niste chiftelute din astea la cuptor cu ceva sos!

RODIMUR 1

13.04.2018, 08:12

Mulțumesc frumos, Diana!

RODIMUR 1

13.04.2018, 08:13

Mulțumesc, Katty și succes în ceea ce-ți dorești!

mirela0911 1

13.04.2018, 08:37

O idee buna!

RODIMUR 1

13.04.2018, 09:10

Mulțumesc frumos, Mirela!

- Andreea - 1

13.04.2018, 09:22

RODIMUR 1

13.04.2018, 09:39

Mulțumesc, Caroline!

vasimur 1

13.04.2018, 10:03

Ksenya 1

13.04.2018, 12:42

bune!

RODIMUR 1

13.04.2018, 13:21

Mulțumesc frumos, Ksenya!

Rocsi 1

13.04.2018, 20:53

Ce preparat gustos ai pregatit aici! Foarte bun!

RODIMUR 1

13.04.2018, 21:29

Mulțumesc frumos, Rocsi! Chiar a ieșit foarte gustos!

navidad_2017 1

13.04.2018, 22:51

V-am furat ideea in seara asta, ptr o cina cu musafiri nepretentiosi... Am folosit in locul chiftelutelor propuse de Dvs, "bile" facute din carne de carnat proaspat crud, scoasa din intestin; in locul cepei am folosit praz taiat f fin (se gateste mult mai repede si are o aroma mai subtila); am folosit pe langa rosii cherry si varza de Bruxelles; si am adaugat in tava si ceva vin alb... a iesit absolut delicios! Am acompaniat cu salata de andive cu sos de mustar... miaammm! Lasand la o parte timpul scurt investit in prepararea propriu-zisa! ptr postare si ptr idee!

RODIMUR 1

13.04.2018, 23:55

Eu vă mulțumesc, Navidad, pentru apreciere și pentru ideile minunate în bucătărie...Sunteți o sursă inepuizabilă de rețete deosebite, în raport cu ceea ce cunoaștem, îndeobște și de invenții culinare de bun gust! Cred că preparatul dumneavoastră a fost foarte gustos. Nu ascund că-mi propun de mult timp să prepar praz, dar la noi se găsește mai rar... Iar ceea ce ați făcut merită încercat și în alte bucătării...!

navidad_2017 1

14.04.2018, 00:37

iarasi ne laudam si ne multumim reciproc! Dar oare chiar nu ati mancat/preparat niciodata praz? Oare cum se poate, sa nu se gaseasca in Romania, o leguma atat de nepretentioasa si rezistenta la intemperii si depozitare? Noi ceapa folosim numai la "gulyas" si in tocaturi... iar ceapa rosie - numai cruda, in salata de rosii cu castraveti si branza... In rest, numai praz! Chiar si la supe, incluzand "Potage à l’oignon"/"Zwiebelsuppe", nemaivorbind de tocanite, gratin-uri , sau budinci sarate! Neaparat trebuie sa-l incercati!

RODIMUR 1

14.04.2018, 06:24

Navidad, prazul se mănâncă/găsește mai ales în Oltenia. La noi în Moldova se găsește rar, eventual la supermarketuri, nu și în piață. Acesta e adevărul. Poate în alte zone ale țării să găsește mai des, dar la noi asta e situația, după cum v-am prezentat-o. De aceea, nu am mâncat praz până acum și nu am gătit. Dar când voi găsi în Kaufland (acolo mi se pare că am văzut uneori) voi lua și după ce voi căuta niște rețete, voi face și eu o mâncare...

mihaelar63 1

14.04.2018, 07:35

Ce bun meniu trebuie sa incerc si eu reteta de chiftele , pana acum am folosit doar ceapa cruda

dantes 1

14.04.2018, 08:57

Bune!

RODIMUR 1

14.04.2018, 19:17

Mulțumesc frumos, Mihaela! Încercăm tot ce ni se pare bun...!

RODIMUR 1

14.04.2018, 19:18

Mulțumesc frumos, Dante!

navidad_2017 1

14.04.2018, 19:36

Dar nici nu trebuie sa cautati o reteta speciala ptr prepararea prazului, desi exista destule! Inlocuiti pur si simplu ceapa, intr-una din retetele Dvs preferate care o contin in cantitate mai mare, (mai ales taiata "solzi" sau inele), spre ex chiar si la ghiveci, cu praz... e delicios!

RODIMUR 1

14.04.2018, 20:06

Mulțumesc frumos, Navidad! Chiar așa voi face...!

diaconta 1

14.04.2018, 22:35

Mmmmmmm ce bun o fi fost

RODIMUR 1

14.04.2018, 23:06

Da, foarte bun, Claudia! Mai avem puțin, pentru că astăzi am mâncat în deplasare... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman