Chiftelute de sfecla cu sos vanatoresc

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 6 Apr 2019 | 603 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • Chiftelute:
  • 5 sfecle mici,
  • 2 cartofi mari,
  • 1 legatura de ceapa,
  • 1 mana de baby spanac
  • circa 50 g pesmet,
  • sare
  • Sos vanatoresc:
  • 700 g morcovi,
  • 300 g ciuperci,
  • 2 legaturi leurda,
  • 1 ceapa.
  • 1/2 telina,
  • 1 tulpina apio,
  • sare,
  • 2 frunze dafin,
  • 1 lingura amidon,
  • 1 lingurita mustar,
  • 200 ml lapte de soia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de sfecla cu sos vanatoresc:


Punem la copt cartofii si sfecla intr-o tava, la 200 de grade C.


Intre timp incepem sa pregatim sosul vanatoresc. Spalam si curatam legumele.Telina si morcovii ii dam pe razatoarea mare. Tocam marunt ceapa, apio si leurda,iar ciupercile le feliem.Calim ceapa in putin ulei, adaugam telina si apio, apoi morcovii, saram si amestecam din cand in cand.Adaugam ciupercile, asezonam cu piper, aruncam si frunzele de dafin, amestecam, punem leurda tocata, stingem cu putina apa si lasam sa fiarba la foc moderat. Amestecam amidonul cu mustarul si cu laptele de soia, turnam peste legume, si lasam sa se ingroase amestecand in continuu.Scoatem frunzele de dafin si blendam putin, pana sosul devine cremos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de sfecla cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.04.2019, 09:18

Interesante!

dantes 1

07.04.2019, 10:21

elucubratiiculinare 1

07.04.2019, 18:12

waw interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu mamaliga