Chifteluţe din pulpe de pui

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 8209 vizualizari

 

mi se par mult mai gustoase decat cele din piept de pui :D

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare dezosate
  • 4-5 fire de ceapă verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • Sare, piper
  • legatură mare de mărar
  • 3 linguri cu pesmet
  • lingură cu faină
  • Un cartof galben

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe din pulpe de pui:

Pulpele se spală bine iar apoi se toacă.

Se toacă marunt toată verdeaţa iar usturoiul se pisează.

Cartoful se curăţă, se spală bine şi se dă pe răzatoare.

Se amestecă toate ingredientele iar apoi se pune sare şi piper, după gust.

Se fac mingiuţe din compoziţia rezultată, poti unge măna cu apa călduţă pentru a modela mai bine, şi se prăjesc in ulei bine încins.

Se scurg bine de ulei. Eu le-am servit cu piure si un sos de roşii.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

24.05.2010, 23:34

janet 1

27.05.2010, 19:28

Si eu am facut chiftelute ,azi ,dar din carne de porc !Nu am mai facut de mult si chear imi era pofta!
Super!

ionix 1

27.05.2010, 19:32

Janet, alea de porc sunt favoritele sotului cica astea de pui n-au gust, asta pt el

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi