Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Amestecam carnea de vita cu cea de porc si ulei,condimentam cu sare ,origano si piper ,intr-un vas punem la inmuiat painea in apa,scurgem bine painea si o amestecam cu carnea.
Punem o tigaie cu o lingura de ulei pe foc si catelul de usturoi ,formam chiftelutele si le prajim usor pe amblele parti,fara a le scoate din tigaie,adaugam vinul si asteptam sa se evapore,totul la foc mic.
Intre timp pregatim sucul de rosii , frulam rosiile cu ardelul si il adaugam peste chiftelute,se lasa la foc mic pentru 30 min.
Pilaf de orez:
- tocam ceapa marunt o punem la calit intr-o oala cu 2 ling de ulei,adaugam orezul si tostam pentru 2 minute ,adaugam vinul si asteptam sa se evapore.Punem sare sau delicat dupa gust.
Punem apa lasam sa fiarba pana cand pilaful se leaga si devine cremos.
1
in compozitia de carne puteti adauga patrunjel(proaspat cat si uscat sau praf de ardei iute/boia de ardei daca preferati picant).
2
se pot servi alaturi de pireu ,orez sau paste.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult