Chiftelute marinate

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2014 | 1001 vizualizari

 

Noua chiftelutele ne plac tare mult ...De aceasta data le-am preparat marinate.Foarte bune !!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele:
  • 4 cartofi
  • 500 gr carne tocata
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • 2 catei usturoi
  • Pentru sos:
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 catel usturoi
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1\2 lingurita zahar
  • 1 lingurita otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Incepem prin a face aluatul pentru chiftelute:


Curatam cartofii de coaja,ii spalam,ii taiem cuburi mici si ii fierbem in apa rece cu sare.


Cand s-au fiert bine,ii scurgem de apa ,si ii lasam putin sa se raceasca.II amestecam cu ouale ,carnea,condimentele si usturoiul pisat.


Din aceasta compozitie formam chiftelutele si le prajim in ulei incins pe ambele parti.


Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei.


Separat facem sosul :


Curatam usturoiul si il pisam .Il punem la calit in putin ulei .Adaugam sucul de rosii,zahar,sare,piper,foaia de dafin si am lasat sa fiarba la foc mic pana ajunge la consistenta dorita.


Punem chiftelutele in sos,adaugam otetul si mai lasam la foc mic 2-3 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

28.01.2014, 19:39

Imi plac si mie..

Andreea Caroline 1

28.01.2014, 20:27

laura_n 1

29.01.2014, 15:14

buna alegere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate