Chiftelute imbracate in susan la cuptor

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2018 | 6897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. care tocata (amestec porc-vita)
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 2 oua mici de casa
  • 2 felii de paine alba inmuiate in apa
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • marar si busuioc uscat dupa gust
  • 3 linguri pesmet
  • cca 100 gr. seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute imbracate in susan la cuptor:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.

Carnea tocata se pune intr-un castron, adaugam apoi ouale, usturoiul pisat, painea inmuiata in apa rece si stoarsa bine, 1 lingurita boia, sare, piper, busuioc si marar uscat dupa gust.

Amestecam cu mana, apoi adaugam 2-3 linguri de pesmet pentru a obtine un amestec mai ferm.

Formam chiftelutele de marimea unei mingiute de ping-pong, trecem apoi chiftelutele prin seminte de susan si el asezam intr-o tava antiaderenta.

Dam tava la cuptor pentru 30 minute pana obtinem niste chiftelute rumene.

Noi le-am servit cu sos si piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute imbracate in susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele rotunde la cuptor