Chiftelute marinate

de Laly in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2010 | 3818 vizualizari

 

Pentru ca asta a fost cererea m-am conformat.

 

INGREDIENTE

  • PENTRU CHIFTELE:
  • 500 gr carne tocata (amestec)
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de  usturoi
  • 2 oua
  • 2 felii de paina
  • 1 cana lapte
  • marar,sare,piper
  • 2 linguri faina
  • PENTRU SOS:
  • 500 ml suc de rosii
  • 2-3 rosii decojite de pielite
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de vin rosu(cam 100 ml)
  • foi de dafin,sare,piper
  • 2 lingurite de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Se dau prin masina de tocat carnea,ceapa,painea inmuiata in lapte si stoarsa.Se adauga ouale,usturoiul pisat,sare,piper,mararul verde.


Se fac bilute care se tavalesc prin faina.Se prajesc in uleiul bine incins,pe ambele parti.Cine are bebe mic poate inlocui carnea amestec cu carnita de pui,iar chiftelele se pot coace la cuptor.


Rosiile decojite se mixeaza prin robot,pana devin o pasta.Intr-o cratita se pune ceapa taiata si se rumeneste putin.Se adauga sucul de rosii si rosiile proaspete.Adaugam sarea,zaharul,piperul si foile de dafin.Se lasa sa fiarba pana scade un pic.


Adaugam chiftelutele si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.Cu 5 minute inainte de a opri focul,adaugam paharul de vin (acesta l-am pus in loc de otet),are un gust mai deosebit si o aroma mai fina.


Se pot servi alaturi de diferite garnituri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Laly 1

04.07.2010, 23:49

Rocsi iti pun 2 farfurii

Laly 1

04.07.2010, 23:49

Madi pana faci tu,te invit la mine

Laly 1

04.07.2010, 23:49

Pai Nadina trimite-l la mine pe sotul tau,pana faci tu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale delicioase