Chiftelute patratoase

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 2543 vizualizari

 

Pai chiar asa...cine spune va pot fi doar rotunde????

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita+porc tocata
  • 2 oua
  • cateva frunze rozmarin proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 catel mare de usturoi
  • 2 lg pesmet
  • 1 ceapa rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute patratoase:

Nu am masina de tocat carne,ca s-a stricat de la a 2 utilizare...deh...mi-a trebuit pe curent...


Asa ca peste carne am adaugat prima data ouale,am omogenizat bine de tot


Apoi am pus ceapa si usturoiul date prin blender,condimentele,frunzele de rozmarin maruntite si am amestecat totul bine..


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt,unt si pesmet,am asezat compozitia,era bine sa fii avut o tavita mai mica si patrata,dar am asezat-o si asa,


am presarat putin de tot cu mana si deasupra "mega chiftelei" pesmet,sa se rumeneasca si sa le faca putin crocante,si am bagat in cuptor la 200 grade pana s-a rumenit bine..


Cand s-a racit putin am taiat patratele si am servit....de aspect si un gust buuun

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute patratoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:28

apetisante

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:50

Avangardista fata !!! Picasso in bucatarie
Ce mai spui ca economisesti timpalocat prajirii si pe deasupra sunt si mai sanatoase

Cris2711 1

23.12.2011, 19:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata