Chiftelute pufoase cu carne de porc si legume

de claudiaO in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2019 | 2108 vizualizari

 

Am incercat chiftelute la cuptor...hmmm ...bunicele...dar tot mai bune sunt cele prajite...chiar si asa mai ...nesanatoase :))
Cel putin jumate din ele dispar din castron inainte de racirea complpeta ;)

 

INGREDIENTE

  • 1.2 kg spata de purcel tocata
  • 1 dovlecel mare
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 bucatica telina
  • 1 leg marar verde
  • 250 g paine inmuiata
  • 5 oua
  • sare, piper, juma de lingurita cimbru
  • Secretul gustului Maggi -1 lingurita
  • pesmet pt tavalit
  • ulei pt prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute pufoase cu carne de porc si legume:

Ca sa imi usurez munca, am ales sa mi se toace carnita direct de la macelarie.

Ceapa o curatam si o tocam marunt; morcovul si telina le curatam si pe dam pe razatoarea mare; dovlecelul il taiem in 4, eliminam mijlocul cu seminte - care este buretos - si il dam si pe el pe razatoarea mare. Mararul il spalam si tocam marunt.

Adaugam toate legumele peste carnea tocata, faramitam painea inmuiata, saram, piperam, adaugam si combrul si MAggi, ouale si framantam ca sa omogenizam bine compozitia.

incingem ulei intr-o tigaie incapatoare, formam bile pe care le tavalim bine prin pesmet, apoi le aplatizam. Prajim chiftelutele pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Servim calde sau reci, cu mustar sau legume proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pufoase cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele in crusta din fulgi de porumb