Chili Con Carne

de maria87ro in Vita, 27 Mai 2010 | 4962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de ulei
  • 1 ardei gras taiat bucatele
  • 1 ceapa taiata bucatele
  • 1 kg carne de vita tocata
  • 200 ml vin rosu
  • 250 ml bulion
  • 7 catei usturoi pisat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 2 lingurite de chilli
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1 lingurita piper macinat
  • o lingurita de sare
  • 400g fasole rosie boabe fiarta
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Con Carne:

Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Puneti ardeiul ci ceapa pana se calesc. Apoi adaugati carnea si amestecati pana se rumeneste. Adaugati vinul si continuati sa amestecati pt cateva minute. Apoi se pun in tigaie usturoiul si bulionul urmati de busuioc, oregano, patrunjel, piper si sare.


Fierbeti amestecul la foc iute iar apoi aduceti la foc mic si lasati tigaia acoperita pentru 30 de minute.


Adaugati fasolea si amestecati. Dupa 10 minute adaugati faina si amestecati pana se incorporeaza in amestec. Mai lasati la foc mic inca 10 minute.


Sursa foto

 

TIPS-URI

1

Se serveste intr-o tortilla sau cu nachos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Con Carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Roxana 1

27.05.2010, 17:02

noi mancam cu orezfoarte bun

madi_marin 1

27.05.2010, 17:24

de mancarica asta doar am auzit, n+am gustat+o niciodata.... dara arata foarte bine....

maria87ro 1

27.05.2010, 17:56

Ma bucur ca va place! Sa imi spuneti cum v-a iesit!
O sa ma adaug zilele urmatoare cateva din retetele mele preferate.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat