Chili Con Carne

de maria87ro in Vita, 27 Mai 2010 | 5312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de ulei
  • 1 ardei gras taiat bucatele
  • 1 ceapa taiata bucatele
  • 1 kg carne de vita tocata
  • 200 ml vin rosu
  • 250 ml bulion
  • 7 catei usturoi pisat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 2 lingurite de chilli
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 2 lingurite patrunjel uscat
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 1 lingurita piper macinat
  • o lingurita de sare
  • 400g fasole rosie boabe fiarta
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Con Carne:

Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Puneti ardeiul ci ceapa pana se calesc. Apoi adaugati carnea si amestecati pana se rumeneste. Adaugati vinul si continuati sa amestecati pt cateva minute. Apoi se pun in tigaie usturoiul si bulionul urmati de busuioc, oregano, patrunjel, piper si sare.


Fierbeti amestecul la foc iute iar apoi aduceti la foc mic si lasati tigaia acoperita pentru 30 de minute.


Adaugati fasolea si amestecati. Dupa 10 minute adaugati faina si amestecati pana se incorporeaza in amestec. Mai lasati la foc mic inca 10 minute.


Sursa foto

 

TIPS-URI

1

Se serveste intr-o tortilla sau cu nachos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Con Carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Roxana 1

27.05.2010, 17:02

noi mancam cu orezfoarte bun

madi_marin 1

27.05.2010, 17:24

de mancarica asta doar am auzit, n+am gustat+o niciodata.... dara arata foarte bine....

maria87ro 1

27.05.2010, 17:56

Ma bucur ca va place! Sa imi spuneti cum v-a iesit!
O sa ma adaug zilele urmatoare cateva din retetele mele preferate.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat