Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 7 Mai 2019 | 167 vizualizari

 

O reteta super buna pentru amatorii de mancare picanta si merge perfect cu niste nachos sau orez la aburi. Si se face suuuper repede la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa mare rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras verde
  • 500 g rosii in bulion
  • 400 g fasole rosie la conserva
  • 1 lingurita pudra de chilli
  • 1 lingurita oregano uscat
  • ½ lingurita chimion
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • cheddar ras si nachos pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start.


Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si soteaza-le putin.


Adauga apoi ardeiul gras tocat cubulete, dupa care pune carnea de vita.


Amesteca bine si lasa sa se soteze pana se termina programul setat.


Adauga condimentele, amesteca si inchide capacul.


Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.


Seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.


Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi, deschide capacul si adauga fasolea rosie din conserva, scursa bine.


Seteaza din nou programul Brown/Sote pentru 5 minute ca sa mai fiarba putin mancarea.


La final presara patrunjel verde si serveste chilli con carne cu branza cheddar rasa si nachos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

07.05.2019, 21:27

dantes 1

08.05.2019, 10:28

mihaelar63 1

09.05.2019, 08:01

Tentant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune