Chipsuri de radacinoase

de Bucataras in Mancaruri de legume, 28 Mai 2019 | 496 vizualizari

 

Azi iti voi prezenta una dintre gustarile mele rapide preferate. Renunta la chipsurile din comert pentru ca astazi te invat sa pregatesti ceva mult mai bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 telina mare,
  • 2 cartofi mai mari,
  • 2 cartofi dulci,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ridiche neagra,
  • 1 morcov mare,
  • ½ lingurita de piper cayenne,
  • ½ lingurita boia afumata,
  • 1 lingurita de cimbru uscat,
  • ½ lingurita de usturoi granulat,
  • putin ulei de masline,
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri de radacinoase:

Taie capetele tuturor legumelor astfel incat sa fie drepte;

Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taie fasii subtiri din fiecare leguma in parte;

Pune-le intr-un castron incapator;

Amesteca piperul cayenne, boia afumata, cimbru uscat, usturoiul granulat si sarea;

Pune ulei de masline din abundenta si amesteca totul bine.

Adauga condimentele si amesteca din nou.

Pune-le rasfirate in tavi cu hartii de copt;

Introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 200 de grade C, pentru 10-15 minute, pana se rumenesc bine;

Scoate-le din cuptor si lasa-le sa se raceasca;



Bucura-te de aceste chipsuri aromate si crocante, facute cu minimum de efort. Le puteti lasa la uscat cateva ore. Exista si varianta de a le pregati mai repede, in baie de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri de radacinoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

29.05.2019, 10:09

Bune!

cristeena20 1

30.05.2019, 17:48

Myamyy-delicioase

Puiu1 1

12.07.2019, 15:45

Castiga bani cu sondaje online platite!
Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
Bonus la inregistrare 1,50 Euro
Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
https://bit.ly/27Y30zS

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudele cu mere

de Ancutsa 5

ieri la 17:10

Piure de năut cu sos de ceapă

de Ancutsa 5

ieri la 17:02

Coșulețe cu nucă

de Ancutsa 5

ieri la 16:57

Plăcintă cu carne și ciuperci și aluat de pizza

de Ancutsa 5

ieri la 16:51

Mamaliguta in straturi

ieri la 12:15

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume