Chisăliţă

de Sidy in Sosuri, 21 Iul 2011 | 6058 vizualizari

 

Reteta o am de la bunica mea....noua ne place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • Prune( cantitatea o alegeti in functie de cata vreti sa faceti)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisăliţă:

Prunele se spala si li se scot samburii.


Se dau prin masina de macinat apoi se pune pasta obtinuta la fiert pe foc mic , invartind des , sa nu se prinda de fundul cratitei. Daca prunele nu sunt destul de zemoase , se adauga putina apa. Se lasa la fiert o ora, o ora jumatate.


Se baga pasta in borcane . Pe fundul unei oale se pune un prosopel peste care punem borcanele, adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute din momentul cand da in clocot. Lasam borcanele in apa calda pina se racesc, a doua zi. Apoi se pun in camara.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Chisăliţa se serveste cu carne rasol si piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisăliţă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Adinuta san 1

04.09.2011, 14:35

super reteta,au si asiaticii ceva asemanator si se foloseste tot pe langa carne

Criss 1

15.09.2011, 14:39

Arata bine. Eu credeam ca asa se face magiunul, numai ca se fierbe mai mult. Spre rusinea mea nu stiam ce e chisalita.

babi5 1

27.08.2013, 16:46

Mama mi-ai adus aminte de anii copilariei cita mai mincam cu pine de casa calda

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune cu miez de nuca