Choux cu ton

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2013 | 1778 vizualizari

 

O reteta minunata ptr o aniversare sau petrecere, se prepara usor si se serveste usor!

 

INGREDIENTE

  • 25 de choux (eu am gasit gata preparate)
  • Cca 200 gr ton in conserva (nu in ulei, sa fie natur)
  • 2 castraveciori murati in otet
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 2 linguri de suc de la o lamaie proaspata
  • 6 linguri de maioneza
  • Ptr decor:
  • putina maioneza
  • putina branza rasa tip parmesan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux cu ton:

Cu un varf de cutit facem cat se poate de mica o gaura in gogosele cat sa putem pune umplutura. Tocam cu cutitul castraveciorii in cubulete mici, iar conserva de ton,aruncam lichidul care se gaseste in interior si faramitam cu o furculita tonul, apoi amestecamtoate ingredientele si umplem gogoselele. La urma, dam putin prin maioneza fiecare gogosea si la fel, o rostogolim prin branza rasa. Se aseaza frumos intr-o tava si gata de servit.

 

TIPS-URI

1

Daca vi se pare prea gras, atunci puteti pune doar pe o parte putina maioneza si branza,doar cat sa obtinem un decor frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Doralinda 1

26.09.2013, 08:30

Iti multumesc draga mea Ruxy.

Panacris 1

26.09.2013, 10:50

Doralinda 1

26.09.2013, 11:12

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta