Choux cu ton

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2013 | 1645 vizualizari

 

O reteta minunata ptr o aniversare sau petrecere, se prepara usor si se serveste usor!

 

INGREDIENTE

  • 25 de choux (eu am gasit gata preparate)
  • Cca 200 gr ton in conserva (nu in ulei, sa fie natur)
  • 2 castraveciori murati in otet
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 2 linguri de suc de la o lamaie proaspata
  • 6 linguri de maioneza
  • Ptr decor:
  • putina maioneza
  • putina branza rasa tip parmesan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux cu ton:

Cu un varf de cutit facem cat se poate de mica o gaura in gogosele cat sa putem pune umplutura. Tocam cu cutitul castraveciorii in cubulete mici, iar conserva de ton,aruncam lichidul care se gaseste in interior si faramitam cu o furculita tonul, apoi amestecamtoate  ingredientele si umplem gogoselele. La urma, dam putin prin maioneza fiecare gogosea si la fel, o rostogolim prin branza rasa. Se aseaza frumos intr-o tava si gata de servit.

 

TIPS-URI

1

Daca vi se pare prea gras, atunci puteti pune doar pe o parte putina maioneza si branza,doar cat sa obtinem un decor frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Choux cu ton-0
Choux cu ton-1

COMENTARII (22)

Doralinda

Doralinda 1

26.09.2013, 08:30

Iti multumesc draga mea Ruxy.

Panacris

Panacris 1

26.09.2013, 10:50

Doralinda

Doralinda 1

26.09.2013, 11:12

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!