Ciabatta cu cascaval si ceapa verde

de -Licurici- in Sandvisuri, 11 Sep 2015 | 5210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc ciabatta
  • 12 felii branza topita
  • 10 felii cascaval
  • 2 cepe verzi
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciabatta cu cascaval si ceapa verde:

Painea se taie pe lungime, dar nu pana jos, apoi pe latime, sa se formeze patrate intre taieturi.

Ceapa se taie rondele, untul se topeste, apoi le amestecam. Feliile de cascaval si branza topita se adauga printre increstaturile din paine, apoi se pune si amestecul din ceapa si unt.

Am invelit painea in folie si am bagat-o la cuptor pentru 10 min, apoi am eliminat folia si am mai lasat 20 min, pana s-a topit cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciabatta cu cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich Flammkuchen-Toast