Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara

de tarasmariana in Dulciuri, 17 Apr 2015 | 905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 4 pahare faina (200g/paharul)
  • 2 oua
  • 75 g unt
  • 200g zahar brun
  • 1 lingura scortisoara
  • 2 pliculete vanilie
  • 25 g drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara:

Amestecam faina, drojdia si zaharul vanilat. In laptele cald, adaugam ouale un pic batute, se adauga in faina si se framanta adaugand untul moale cate putin.


Se acopera aluatul si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.


Punem aluatul pe masa de lucru, se mai framanta putin. Intindem aluatul cu sucitorul 30cm latime, 40cm lungime.


Ungem aluatul cu unt topit, zaharul se amesteca cu scortisoara, preseram peste foaia de aluat.


Rulam aluatul foarte incet, inlaturam marginile si incepem sa taiem din 4 in 4 cm. Asezam bucatelele intr-o tava rotunda.


Pe fundul tavii, punem hartie de copt. Le lasam sa mai creasca 10-15 minute. Incalzim cuptorul la 180° le dam la cuptor timp de 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

dantes 1

18.04.2015, 12:01

Delicioase!

mirela0911 1

18.04.2015, 14:48

Ce bune-s astea!

tanyapatap 1

18.04.2015, 16:34

IMI PLAC MULT.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ricotta si caramel