Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Curățăm ciocănelele de tulei și pielițele de la capătul lor, le spălăm, le condimentam cu sare și le punem la prăjit într-un vas antiaderent cu capac (fără apă și ulei) și lăsăm la foc mic. Vor lăsa apă, dar și grăsime.
Când sunt gata făcute, le scoatem pe o farfurie. În fondue-ul lăsat punem usturoiul tocat fin și lăsăm la călit. După 5 minute punem o ceșcută de apă, lăsăm să fiarbă și adăugăm camembertul tăiat mărunt și smântâna. Când se topește brânza și devine o cremă fină, adăugăm ciocănelele și punem puțină apă. Lăsăm să fiarbă 2-3 clocote și oprim. Dacă mai necesită sare mai adăugăm, dar e suficient de la sărarea puiului.
Se servește cu piure și salată/murături.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult