Ciocanele dulci-picante la Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 10 Noi 2016 | 991 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 150ml bulion
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri miere
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura sos de soia cu ciuperci
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper
  • 100g unt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele dulci-picante la Crock-Pot:

Pulpitele se curata, se spala si se usuca.


In vasul Crock Pot-ului punem uleiul si ciocanelele.


Se pun toate condimentele, afara de unt, si amestecam bine sa fie toate pulpitele unse bine.


Se pune deasupra si untul taiat cubulete.


Se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 5 ore.


Dupa trecerea timpului se scot si se pun intr-o tava unul langa altul.


Se ung cu sos din vas si se introduc in cuptor pe "gril" pentru 10 minute nu mai mult. (la mine s-a ars un pic sosul de deasupra)


Se mananca cu orice garnitura si muraturi.


Pofta Buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele dulci-picante la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

12.11.2016, 21:58

Multumesc

mihaelar63 1

13.11.2016, 22:31

Si rumenite si lipicioase . Asa sa-ti cada cu tronc )

MotanLaOale 1

13.11.2016, 23:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade