Ciocanele dulci-picante la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 10 Noi 2016 | 4967 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele de pui
  • 150ml bulion
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri miere
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura sos de soia cu ciuperci
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita rozmarin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper
  • 100g unt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele dulci-picante la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Pulpitele se curata, se spala si se usuca.

In vasul slow cooker Crock-Pot  punem uleiul si ciocanelele.

Se pun toate condimentele, afara de unt, si amestecam bine sa fie toate pulpitele unse bine.

Se pune deasupra si untul taiat cubulete.

Se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 5 ore.

Dupa trecerea timpului se scot si se pun intr-o tava unul langa altul.

Se ung cu sos din vas si se introduc in cuptor pe "gril" pentru 10 minute nu mai mult. (la mine s-a ars un pic sosul de deasupra)

Se mananca cu orice garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele dulci-picante la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-Video