Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Simplu şi bun
Ciocănelele se spală bine şi se curăţă de cotoare. Se face un sos din busuioc, sare, piper, sosul de soia şi o lingură cu sos worcestershire. Cu acest sos ungem bine copănelele, le aşezăm într-un vas mai înalt, acoperim vasul cu folie de plastic si le lăsăm la marinat 2-3 ore.
Luăm un vas şi-l ungem cu unt. În vas aşezăm ciocănelele marinate şi peste aşezăm legumele tăiate julien. Apa o amestecăm cu sos worcestershire şi puţină sare iar apoi turnăm peste legume şi carne.
Lăsăm la foc mediu până se face puţin carnea iar apoi dăm focul tare pentru a se rumeni. Eu am lăsat cam o oră şi 30 min la foc mediu şi apoi înca 15 min la foc iute.
Eu am servit alături de un piure cu smântână
Poftă bună!
1
Atenţie! Dacă în tavă nu mai există sos, adăugaţi încă puţină apă pentru a nu risca să ardeţi carnea.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult