Ciocanele picante cu cartofi la cuptor

de Georgiana78 in Pui, 15 Iul 2012 | 2416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele pui
  • 500 gr cartofi
  • boia dulce+boia iute
  • piper+sare
  • cimbru+6 catei usturoi pisati
  • 3 linguri pesmet
  • 5 linguri ulei
  • castraveciori murati sau o salata de vara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele picante cu cartofi la cuptor:

- se spala ciocanelele si se zvanta


- se curata cartofii, se spala si se taie in 4 sau 6 daca sunt mai mari


- se amesteca toate condimentele si pesmetul si se pun intr-o punga unde se introduc cartofii si ciocanelele, se tine punga bine la gura si se scutura energic punga pt ca ciocanelele si cartofii sa se imbrace uniform si repede cu condimentele


- se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei si se toarna 100 ml apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptorul incins la 180-200 C pentru 30-40 min


- daca s-au inmuiat cartofii si copanelele s-au copt, se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa 10-15 min ca sa se rumeneasca frumos


- se scot pe un platou si se servesc cu castraveciori murati sau salata de vara din rosii, castraveti, ceapa, ardei, sare si ulei de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Georgiana78 1

19.07.2012, 02:05

E, mai Dia, eu gatesc mai rar si de-aia....!

dorin 1

23.07.2012, 01:02

DIA nu te supara ca mai merg si pe la alte PULPE......

diaconta 1

23.07.2012, 08:32

Dorin,stiu ca nu esti statornic,m-as supara degeaba ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips