Ciocanele picante cu cartofi la cuptor

de Georgiana78 in Pui, 15 Iul 2012 | 3485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele pui
  • 500 gr cartofi
  • boia dulce+boia iute
  • piper+sare
  • cimbru+6 catei usturoi pisati
  • 3 linguri pesmet
  • 5 linguri ulei
  • castraveciori murati sau o salata de vara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele picante cu cartofi la cuptor:

- se spala ciocanelele si se zvanta


- se curata cartofii, se spala si se taie in 4 sau 6 daca sunt mai mari


- se amesteca toate condimentele si pesmetul si se pun intr-o punga unde se introduc cartofii si ciocanelele, se tine punga bine la gura si se scutura energic punga pt ca ciocanelele si cartofii sa se imbrace uniform si repede cu condimentele


- se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei si se toarna 100 ml apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptorul incins la 180-200 C pentru 30-40 min


- daca s-au inmuiat cartofii si copanelele s-au copt, se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa 10-15 min ca sa se rumeneasca frumos


- se scot pe un platou si se servesc cu castraveciori murati sau salata de vara din rosii, castraveti, ceapa, ardei, sare si ulei de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Georgiana78 1

19.07.2012, 02:05

E, mai Dia, eu gatesc mai rar si de-aia....!

dorin 1

23.07.2012, 01:02

DIA nu te supara ca mai merg si pe la alte PULPE......

diaconta 1

23.07.2012, 08:32

Dorin,stiu ca nu esti statornic,m-as supara degeaba ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de bame cu aripioare de pui