Ciocolata alba cu coacaze

de alldaycooking in Dulciuri, 3 Aug 2012 | 4271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt de cacao
  • 20 gr unt
  • 25 gr lapte praf
  • 1/2 pastaie de vanilie
  • cateva picaturi de extract de stevia (optional)
  • 1 mana de coacaze negre deshidratate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata alba cu coacaze:

Untul de cacao si untul le-am pus la topit pe baie de aburi. Nu am asteptat sa se topeasca complet untul, am luat de pe foc si am amestecat pana cand s-au topit. Am adaugat laptele praf, cateva picaturi extract de stevia si miezul de la jumatate de vanilie. Am amestecat cu ajutorul telului pana cannd s-a omogenizat foarte bine ciocolata. In forme mici am pus coacaze negre deshidratate. Deasupra coacazelor am pus ciocolata cu ajutorul unei linguri. Se lasa la rece pana cand se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata alba cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

alldaycooking 1

05.08.2012, 09:02

Ma bucur ca iti plac!

iry-gabriela 1

05.08.2012, 12:19

unde gasesc si eu forme ca ale tale ?

alldaycooking 1

05.08.2012, 13:23

le-am cumparat de la Kaufland, sunt forme pentru gheata.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata Duo