Ciocolata cu goji si caise uscate

de cristinne in Dulciuri, 27 Apr 2011 | 2501 vizualizari

 

Mi-ar placea sa imi fac singura in casa ciocolata dar cum e destul de greu, iar cea "de casa" care se gaseste peste tot ca si reteta are un gust destul de nasol care nu seamana cu cea din comert, am zis sa incerc alta varianta: imi cumpar sg ciocolata amaruie (in general mai tot timpul, peste 75% cacao iau) si o fac cu diverse arome care mai de care:
astazi am facut cu migdale, caise uscate si fructe goji..dar am mai facut si cu alte diverse combinatii si a iesit de exceptie: cu nuca de cocos razuita, cu prune uscate, cu seminte, stafide, coaja de portocala confiata, etc, ce mi-a venit in cap.

 

INGREDIENTE

  • ciocolata amaruie 75% cacao ( 200 de gr)- 2 tablete adica;
  • fructe goji ( o manuta)
  • caise uscate ( o manuta)
  • migdale (o manuta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata cu goji si caise uscate:

Se topeste ciocolata (la microunde o bag 1 minut) se omogenizeaza cu telul si se amesteca cu ce am ales sa pun in ea (caise uscate taiate cubulete, migdale farmitate si fructele goji intregi ). Se toarna amestecul rapid pe o folie de aluminiu, se niveleaza si se lasa la racit, apoi se introduce in congelator daca vreti sa se faca mai repede ciocolata si aia e. Se taie cuburi si se papa oricand! e extraordinara!:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata cu goji si caise uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:11

buna

MVMih 1

02.05.2011, 22:59

Nu ma omor eu cu dulciurile dar cioco ccioco cum ai preparat tu...arata grozav si merita incercat

adry88 1

31.05.2011, 16:07

ce as mai manca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa in foi de napolitana