Ciocolata de casa cu fistic si alune de padure

de Ela68 in Dulciuri, 11 Feb 2013 | 6810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr lapte praf
  • 350 gr zahar
  • 100 gr cacao de calitate
  • 200 gr unt
  • 180 ml apa
  • 50 gr fistic
  • 100 gr alune de padure
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu fistic si alune de padure:

Intr-o cratita mai mare punem apa cu zaharul la fiert pana ce acesta se topeste. Adaugam praful de sare si untul si lasam la foc mic in jur de 2 minute pana ce acesta e complet topit. Dam la o parte de pe foc si adaugam esenta de rom, apoi turnam in ploaie laptele si cacaoa cernute in prealabil. Amestecam cu ajutorul unui tel sa nu ramana cocoloase si adaugam alunele si fisticul. Eu nu le-am taiat, imi plac intregi.


Tapetam o tava cu folie transparenta si turnam ciocolata calduta niveland-o cu o spatula. Deasupra am invelit-o tot cu folie transparenta. O lasam 24 ore la rece si o portionam dupa plac. Am folosit o tava cu dimensiunile 20x27 cm.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu fistic si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

diana_k 1

13.02.2013, 08:58

e delicioasa ciocolata de casa, cu alune si fistic e si mai buna

Bunica 1

13.02.2013, 14:35

este exact cum imi place!

sebirizescu 1

22.03.2013, 01:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata alba de casa, cu stafide si fistic