Ciocolata de casa cu fistic si alune de padure

de Ela68 in Dulciuri, 11 Feb 2013 | 7289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr lapte praf
  • 350 gr zahar
  • 100 gr cacao de calitate
  • 200 gr unt
  • 180 ml apa
  • 50 gr fistic
  • 100 gr alune de padure
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu fistic si alune de padure:

Intr-o cratita mai mare punem apa cu zaharul la fiert pana ce acesta se topeste. Adaugam praful de sare si untul si lasam la foc mic in jur de 2 minute pana ce acesta e complet topit. Dam la o parte de pe foc si adaugam esenta de rom, apoi turnam in ploaie laptele si cacaoa cernute in prealabil. Amestecam cu ajutorul unui tel sa nu ramana cocoloase si adaugam alunele si fisticul. Eu nu le-am taiat, imi plac intregi.


Tapetam o tava cu folie transparenta si turnam ciocolata calduta niveland-o cu o spatula. Deasupra am invelit-o tot cu folie transparenta. O lasam 24 ore la rece si o portionam dupa plac. Am folosit o tava cu dimensiunile 20x27 cm.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu fistic si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

diana_k 1

13.02.2013, 08:58

e delicioasa ciocolata de casa, cu alune si fistic e si mai buna

Bunica 1

13.02.2013, 14:35

este exact cum imi place!

sebirizescu 1

22.03.2013, 01:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu lapte condensat