Ciocolata de casa cu nuci

de Miha in Dulciuri, 28 Oct 2009 | 19680 vizualizari

COMENTARII (31)

Miha 1

08.10.2010, 11:51

Daca vrei sa faci mai multa maresti cantitatile... Na..din 250 g de lapte praf nu are cum sa-ti iasa multa, ci doar atat cat sa mananci 1 data sau de 2 ori pe saturate.
Poti sa pui mai putin zahar, dar atunci va trebui sa maresti cantitatea de lapte praf. Nu stiu ce sa zic...Asta e batonul copilariei mele si a multora dintre noi, foarte dulce si cu gust intens de lapte praf. O alta varianta nu stiu, dar poti experimenta in functie de preferintele tale.

krinakrina 1

08.10.2010, 12:04

Multumesc, Miha. Esti dulce ca si ciocolata asta.

Miha 1

08.10.2010, 12:12

Simymy 1

14.09.2011, 20:45

esti super iti multumesc pt retete...ma inspir mult din ele...

Miha 1

14.09.2011, 22:11

Simymy... multumesc.

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 10:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de capsuni