Ciocolata de casa in doua culori

de butoiaurora76 in Dulciuri, 23 Mai 2012 | 6327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt ciocolata alba
  • 100 ml apa
  • 350 g zahar
  • 100 g unt gras
  • 250 g lapte praf
  • 2 fiole esenta rom
  • pt ciocolata cu cacao si alune de padure
  • 150 ml apa
  • 350 g zahar
  • 100 g unt gras
  • 250 g lapte praf
  • 2 fiole esenta rom
  • alune de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa in doua culori:

Intr-o cratita pe foc se topeste zaharul in apa obtinand un sirop de consistenta mierii...in functie de cat de mult fierb siropul atat de tare va iesi ciocolata. Se opreste focul si se trage vasul de pe foc. Apoi adaug untul si amestec sa se topeasca. Adaug laptele praf in prima compozitie amestecand bine sa nu se arda. La sfarsit pun esentele.


A doua ciocolata se prepara la fel , singura deosebire fiind ca amestec laptele praf cu cacao. Se toarna ciocolata alba, apoi ciocolata cu cacao si deasupra presar alune de padure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

23.05.2012, 21:44

Foarte fain arata! Am trecut-o la favorite!

butoiaurora76 1

24.05.2012, 09:12

Sunteti niste dragute! Multumesc!

Ina 1

18.07.2012, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata bicolora cu arahide