Ciocolata de casa in doua culori

de butoiaurora76 in Dulciuri, 23 Mai 2012 | 10492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt ciocolata alba
  • 100 ml apa
  • 350 g zahar
  • 100 g unt gras
  • 250 g lapte praf
  • 2 fiole esenta rom
  • pt ciocolata cu cacao si alune de padure
  • 150 ml apa
  • 350 g zahar
  • 100 g unt gras
  • 250 g lapte praf
  • 2 fiole esenta rom
  • alune de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa in doua culori:

Intr-o cratita pe foc se topeste zaharul in apa obtinand un sirop de consistenta mierii...in functie de cat de mult fierb siropul atat de tare va iesi ciocolata. Se opreste focul si se trage vasul de pe foc. Apoi adaug untul si amestec sa se topeasca. Adaug laptele praf in prima compozitie amestecand bine sa nu se arda. La sfarsit pun esentele.

A doua ciocolata se prepara la fel , singura deosebire fiind ca amestec laptele praf cu cacao. Se toarna ciocolata alba, apoi ciocolata cu cacao si deasupra presar alune de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu alune de padure