Clatite banatene altfel

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 1 Aug 2010 | 2545 vizualizari

 

mmm....nici nu stiu cum sa incep, am modificat putin reteta si a iesit o nebunie totala, in locul cremei de ou, am facut crema de ciocolata, un amestec de dulce, acrisor-amarui

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 500 ml lapte
  • faina
  • zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 500 gr branza proaspata de vaci
  • stafide
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri cacao
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene altfel:

Din lapte,doua oua,faina,ulei si zahar se fac clatitele.


Dupa ce am facut clatitele pregatim crema de branza astfel:

Amestecam branza cu 2-3 linguri de zahar, esenta de vanilie, un ou si stafidele si cu aceste crema umplem clatitele.


Ungem un vas de yena cu ulei sau unt si punem clatitle una langa alta.


Pregatim crema de ciocolata, din 3 galbenusuri, 3 linguri de zahar, smantana, cacaoa si esenta de rom, le amestecam pe toate pana se omogenizeaza compozitia.


Aceasta compozitie o turnam peste clatite.


Din albusurile ramase pregatim bezeaua, pe care o punem peste crema de ciocolata si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 20-30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite banatene altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ela 1

03.08.2010, 22:57

ce bunatate....sa ne multumim cu poza,da?

Dana Cristea - pusikmea 1

04.08.2010, 13:47

teo, si vezi ceva?gabyela, pai ce altceva puteti face))

noiinbucatarie 1

02.11.2016, 19:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Eclere-aluat cu untura