Clatite banatene altfel

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 1 Aug 2010 | 2738 vizualizari

 

mmm....nici nu stiu cum sa incep, am modificat putin reteta si a iesit o nebunie totala, in locul cremei de ou, am facut crema de ciocolata, un amestec de dulce, acrisor-amarui

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 500 ml lapte
  • faina
  • zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 500 gr branza proaspata de vaci
  • stafide
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri cacao
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene altfel:

Din lapte,doua oua,faina,ulei si zahar se fac clatitele.


Dupa ce am facut clatitele pregatim crema de branza astfel:

Amestecam branza cu 2-3 linguri de zahar, esenta de vanilie, un ou si stafidele si cu aceste crema umplem clatitele.


Ungem un vas de yena cu ulei sau unt si punem clatitle una langa alta.


Pregatim crema de ciocolata, din 3 galbenusuri, 3 linguri de zahar, smantana, cacaoa si esenta de rom, le amestecam pe toate pana se omogenizeaza compozitia.


Aceasta compozitie o turnam peste clatite.


Din albusurile ramase pregatim bezeaua, pe care o punem peste crema de ciocolata si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 20-30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite banatene altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ela 1

03.08.2010, 22:57

ce bunatate....sa ne multumim cu poza,da?

Dana Cristea - pusikmea 1

04.08.2010, 13:47

teo, si vezi ceva?gabyela, pai ce altceva puteti face))

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si ananas