Ciocolata plastica

de Michelle in Torturi, 12 Dec 2009 | 6662 vizualizari

 

o pasta numai buna pentru a face flori,trandafir si multe altele pentru decorarea torturilor!

 

INGREDIENTE

  • 115 gr ciocolata alba
  • 42 gr miere de albine
  • 115 gr ciocolata neagra
  • 52 gr miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata plastica:

se pune ciocolata pe baie de aburi la topit,si cand e topita adaugam mierea si luam de pe foc.amestecam pana ce ciocolata se desprinde de pe pereti oalei.punem pasta in folie si dam la frigider 24 ore.o scoatem din frigider,si apoi modelam ce dorim din ea.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata plastica" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Michelle 1

17.12.2009, 23:27

nu-i nicio problema Miha,imi place ca aveti umor!

elena1988 1

02.02.2011, 16:48

naomy 1

17.12.2011, 14:31

super idee ,imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Inima cu mousse ciocolata si visine