Ciocolatos de post

de Lau in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 7784 vizualizari

 

reteta o am de aici cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 100 g cacao
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 g zahar
  • 375 apa
  • 125 g ulei
  • 1 esenta de portocale
  • 1,1/2 lingura otet
  • 100 g stafide
  • pentru glazura
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatos de post:

se amesteca faina,cacaua,sarea,zaharul,

adaugam si restul ingredientelor si amestecam bine,

ungem o tava cu ulei si turnam compozitia in tava,

dam la cuptor si coacem la foc moderat,

glazura-punem apa cu zaharul la fiert si cand se topeste zaharul se adauga cacaua

se amesteca dupa care se adauga margarina si se lasa sa fiarba pana se topeste margarina

se da deoparte,

cand e gata prajitura se toarna glazura se inteapa cu cutitul sa intre si in prajitura glazura dupa care se pudreaza cu zahar pudra si nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatos de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

21.03.2011, 18:24

Ce ciocolatos super

eleny2010 1

27.03.2011, 15:08

felicitari o reteta delicioasa... de post si nu in ultimul rand usor de facut... !
Am adaugat-o la favorite.

adry88 1

12.06.2011, 13:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere