Ciolan de porc neafumat la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 11 Dec 2014 | 5636 vizualizari

 

Este prima data cand fac si nu imi vine sa cred ce bun a iesit.Nu arata apetisant,dar a iesit delicos.

 

INGREDIENTE

  • un ciolan de porc proaspat
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lg ulei
  • ghimbir
  • oregano
  • busuioc
  • coriandru
  • 100 gr unsoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan de porc neafumat la cuptor:

Ciolanul de porc l-am curatat si spalat.Separat am pregatit o pasta din usturoi pisat,mirodenii si ulei cu care am uns ciolanul pe care l-am crestat in mai multe locuri.Dupa ce l-am uns bine l-am imbracat intr-un strat subtire de unsoare si l-am pus intr-o tava in care am turnat sosul ramas.

Cuptorul l-am incins la 220 de grade 20 de minute,dupa care l-am redus la 200 de grade pentru 1,5 ore.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Din jumate in jumate de ora l-am intors de pe o parte pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc neafumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc cu ierburi aromate