Ciorba acra cu carne de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 8540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • 2 cartofi potriviti
  • 2 linguri orez
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
  • tarhon in otet
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu carne de pui:

Curatam si spalam bine legumele.

Taiem ceapa marunt, morcovii si patrunjelul rondele, ardeiul cubulete mici.

Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam legumele taiate si le calim usor aproximativ 10 minute.

Carnea o spalam bine de impuritati, o taiem cubulete si o adaugam peste legume.

Adaugam apa, aproximativ trei sfert din oala.

Cand morcovii sunt aproape fierti adaugam cartofii curatati si taiati cubulete si orezul.

Cand e gata fiarta, oprim focul, si o dregem cu ou batut si smantana.

Adaugam tarhon murat dupa gust, in functie de cat o vrem de acra.

Decoram cu patrunjel verde.

TIPS-URI

1

pentru a nu se branzi adaugati oul batut cu smantana abia cand e aproape rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (23)

Pushaa 1

29.01.2014, 13:18

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 13:47

Va multumesc dragilor

diaconta 1

30.01.2014, 22:45

ce ciorbita buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec