Ciorba acra cu cartofi si tarhon

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2013 | 3491 vizualizari

 

O ciorba gustoasa si rapida !!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • un sfert de telina
  • 4 cartofi
  • apa
  • 300 gr pulpa de porc
  • sare
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • patrunjel
  • tarhon in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu cartofi si tarhon:

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.


Carnea se spala si se taie cuburi.


Se pun toate la fiert, Cand da in clocot se pune pasta de rosii si se condimenteaza cu sare.


Cand sunt fierte legumele si carnea se pune patrunjelul si tarhonul si se stinge focul.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si pastranac .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu cartofi si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adry88 1

27.05.2013, 21:00

tare buna ciorba

Cris2711 1

27.05.2013, 23:53

Like

Dea_Dea 1

28.05.2013, 08:26

Multumesc!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba saracului