Ciorba ardeleneasca

de kukibella in Ciorbe, 8 Iul 2013 | 6108 vizualizari

 

ımi era tare dor de ciorba asta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ciolan afumat(de porc fara os);
  • 150 gr. de morcov;
  • 1 ceapa;
  • 100 gr.telina;
  • 400 gr.smantana;
  • sare;piper;
  • borş magic;
  • 50 gr.ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca:

Se dau legumele prin razatoare.

Morcovul se caleşte ın ulei,se pune apa şi se lasa sa dea un clocot.

Dupa ce a dat un clocot se adauga ceapa,telina , carnea taiata cubulete sare şi piper dupa gust.

Se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta.

Se adauga borş dupa gust se mai lasa sa dea un clocot.

Se bate smantana adaugandu-se putin cate putin din ciorba ca sa nu se taie.

Se adauga ın ciorba ,se acopera cu capac şi se stinge focul.

TIPS-URI

1

se serveşte cu ardei iute şi sos de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca cu prune uscate