Ciorba ardeleneasca

de kukibella in Ciorbe, 8 Iul 2013 | 3971 vizualizari

 

ımi era tare dor de ciorba asta...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ciolan afumat(de porc fara os);
  • 150 gr. de morcov;
  • 1 ceapa;
  • 100 gr.telina;
  • 400 gr.smantana;
  • sare;piper;
  • borş magic;
  • 50 gr.ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca:

Se dau legumele prin razatoare.


Morcovul se caleşte ın ulei,se pune apa şi se lasa sa dea un clocot.


Dupa ce a dat un clocot se adauga ceapa,telina , carnea taiata cubulete sare şi piper dupa gust.


Se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta.


Se adauga borş dupa gust se mai lasa sa dea un clocot.


Se bate smantana adaugandu-se putin cate putin din ciorba ca sa nu se taie.


Se adauga ın ciorba ,se acopera cu capac şi se stinge focul.

 

TIPS-URI

1

se serveşte cu ardei iute şi sos de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

09.07.2013, 16:43

ce bunaciune de ciorba...imi ploua in gura

mihaelar63 1

13.07.2013, 14:37

Ce bunatate !!!

kukibella 1

13.07.2013, 15:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca