Ciorba cu afumatura si pastai de fasole

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2022 | 3309 vizualizari

 

Imi place sa cultiv fasolea verde pastai . Cel mai mult imi place fasolea fideluta , dar sa fie de diverse culori , si mai galbena dar si mai verde . Imi place cum arata in farfurie .  Bineinteles ca am provizii si pentru iarna ,

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole fideluta , verde si galbena
  • 500 gr afumatura de casa [ bucata de falca ]
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 tije telina verde
  • 1 lingurita pasta ungureasca iute de ardei
  • 2 pahare bulion de rosii -de casa
  • sare- optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura si pastai de fasole:

  1.  Afumatura se spala cu apa fierbinte si se pune la fiert in apa clocotita .
  2. Morcovii se curata , se spala si se taie intai in patru , apoi sferturi de rondele .
  3. Ceapa se toaca marunt .Telina se feliaza.
  4.  Dupa o jumatate de ora  se adauga legumele la fiert .
  5.  Condimentati cu pasta iute de ardei . 
  6.  Adugati fasolea verd efideluta [ a mea era de la congelator , usor prefiarta ].
  7.  Se mai fierbe pana cand  toate legumele sunt patrunse  si afumatura este bine fiarta de consistenta moale .
  8.  La sfarsit se pune sucul de rosii si se mai da un clocot .
  9. Gustati de sare . Sarati doar daca este nevoie , pentru ca afumatura este sarata .
  10. Afumatura se scoate de pe os , se portioneaza si se distribuie in fiecare farfurie in momentul servirii .
  11.  Alaturat puneti ceapa verde , rosie , ardei iuti sau ridichi , dupa pofta .

 

TIPS-URI

1

Sarati doar daca este nevoie , pentru ca afumatura este sarata.

2

Cu ingrediente de calitate nu este nevoie de alte condimente !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura si pastai de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata