Ciorba cu aripi de pui

de ela in Ciorbe, 21 Ian 2010 | 13009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1pumn mazare
  • unul de fasole verde
  • conopida
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • bors
  • patrunjel
  • leustean
  • aripi de pui 3-4bucati
  • 2-3cartofi
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripi de pui:

Se curata si se toaca marunt toate legumele si se distuie in putin ulei cu apa si sare,vegeta,10min.Se adauga aripile de pui,se completeaza cu apa si se fierbe 40min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust,se presara patrunjel si leusteanul tocat,se acreste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

21.01.2010, 19:39

mmm....buna ciorbita de pui

Teo 1

21.01.2010, 22:37

Ela repede pusesti de-o ciorba!aripioarele de pui sunt bune oricum.

nadina73 1

21.04.2010, 23:47

ela si eu fac mai pun uneori in ciorbe si sant super bune ,acelasi lucru am patit erau 3 furculite am pus pe 5 sau inverzit 5 si au ramas 4,oricum ciorba e buna,imi place,mai putin leusteanu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan