Ciorba cu broccoli si carnat de casa

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Mai 2017 | 928 vizualizari

 

 Buna ciorba a mai iesit cu carnaciorul de casa care nu era foarte afumat , doar bine uscat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr broccoli [congelat ]
  • 200 gr carnat de casa, uscat
  • 3 cartofi noi
  • 2 morcovi noi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei iute verde
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -pentru acrit
  • smantana sau iaurt pentru servit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu broccoli si carnat de casa:


  1. Spalati si curatati legumele.

  2. Se taie morcovul rondele [ eu l-am taiat cu ajutorul cutitului ondulat ].

  3. Ardeiul se taie patrate. Cartoful se taie cuburi.

  4. Taiati rondele carnatul, ardeiul iute si coditele de ceapa verde.

  5. Se pun la fiert in 2 l apa, morcovul si ceapa intreaga, curatata. Sarati.

  6. In momentul in care morcovul este pe jumatate fiert, se adauga cartoful si ardeiul kapia.

  7. Cand legumele din supa sunt fierte, se pun rondelele de carnat, ardei iute, buchetele de broccoli si se lasa sa mai dea un clocot [ aproximativ 10 minute la foc mic ].

  8. Ceapa intreaga se scoate din zeama si se arunca.

  9. Acriti ciorba cu zeama de lamaie. Gustati si, daca mai este nevoie, acriti sau sarati.

  10. Serviti ciorba cu smantana si ceapa verde.

  11. Este foarte gustoasa si fara adaugarea de smantana sau iaurt.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Daca doriti o ciorba mai light, folositi la servire, iaurt grecesc in loc de smanatana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu broccoli si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

29.05.2017, 18:16

Camelia

mihaelar63 1

29.05.2017, 18:17

Georgi , trebuie sa incerci

mihaelar63 1

29.05.2017, 18:18

Da Liliana cu aroma de casa )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de gaina