Ciorba cu coaste de porc ,orez si varza murata

de babi5 in Ciorbe, 26 Dec 2014 | 4477 vizualizari

 

Neaparat pe linga atitea carnuri, si cirnati trebuia si o ciorbita acrisoara ca sa spele "greata" asa ca am primit de la nepoata niste coaste" a la Cleme" hi,hi.. Si am improvizat repede o ciorbita de te lingi pe degete.Am acrit-o cu moare de varza care este atit de buna! yamiii.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel ( mai mare)
  • 1 felie telina
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mai mare
  • sare
  • 300 gr varza murata
  • 150 gr orez
  • piper
  • 1,5 l moare de varza
  • 1 lingura vegeta
  • 1 foaie dafin
  • leustean verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc ,orez si varza murata:

Varza murata se toaca marunt si se spala zarzavatul.

Ardeiul si ceapa se curata, se spala si se toaca marunt ,coastele se portioneaza si se spala bine.Intr-o oala ( a mea 5 l) am pus2,5l apa fierbinte, am pus coastele in ea  si le-am dat un clocot.

Am spumat bine apoi am adaugat ceapa tocata , foaia de dafin si varza si am lasat sa fiarba la foc mic.

Cind carnea este  fiarta pe jumatate adaugam zarzavaturile, ardeiul, si potrivim de sare si piper.

Adaugam si vegeta,  acoperim si lasam in continuare sa fiarba.

Inainte cu 10 minute de terminare spalam bine orezul si-l punem in ciorba.

Adaugam si moarea de varza, lasam sa dea citeva clocote, asezonam cu leustean verde si ciorbita poate fi servita.

Este o bunatate de ciorbita si o recomand in special la mesele unde se foloseste multa carne.Sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Este foarte buna si la ocazii mai catre dimineata ca revigoreaza prin gustul bun si acrisor

2

Ardeiul si smintina puse alaturi pentru doritori

3

Nu am folosit ulei fiindca lasa grasime costita

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc ,orez si varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare 1

27.12.2014, 16:18

ma gandeam si eu la ea astazi, ca ar fi cazul sa fac

babi5 1

27.12.2014, 17:55

Multumesc mirela 0911

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 18:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oase de porc