Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza

de simona72 in Ciorbe, 11 Feb 2014 | 6263 vizualizari

COMENTARII (19)

Lorra 1

11.02.2014, 17:50

Merisor 1

11.02.2014, 18:02

Ce bunatate de ciorbica!

Constelatialeu 1

11.02.2014, 18:05

Asta merge rece cu ceapa,nebunie...

Corinuta 1

11.02.2014, 18:23

Ce grozava ciorbica! Chiar azi am facut supa cu dovlecei, cum fac de fiecare data, si ma gandeam daca nu as putea incerca ceva nou!

portiadelumina 1

11.02.2014, 18:24

Da, revenoasă şi sănătoasă.

laura_n 1

11.02.2014, 18:34

cea mai buna! chiar o sa pun si eu de una

simona72 1

11.02.2014, 18:36

Multumesc pt aprecieri!

Valclaudia 1

11.02.2014, 18:41

GeorgiaA 1

11.02.2014, 18:48

:- bd

Geanina87 1

11.02.2014, 19:57

Pushaa 1

11.02.2014, 20:41

diaconta 1

11.02.2014, 21:23

ce ciorbita buna ai facut Simona

Bunica 1

11.02.2014, 21:35

Buna ciorbita ta!

MotanLaOale 1

11.02.2014, 22:07

Ela68 1

11.02.2014, 22:11

noi facem foarte des, este excelenta

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:06

Oh, ce bunatate!

-Licurici- 1

11.12.2019, 11:04

Criss 1

11.12.2019, 15:12

Sidy 1

12.12.2019, 08:13

Excelenta ciorbita !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat cu orez si otet de pe ardei iute