Ciorba cu gulie, smantana si sorici de porc

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2017 | 2741 vizualizari

 

 Ce face ardelenul cand are un vitnamez? Raspuns corect : face slanina afumata !!!
Am primit si eu o tabla de slanina de la purcel vietnamez. Slanina a fost delicioasa, nu foarte groasa si se topea in gura ca si untul. Din motive necunoscute, soricul era foarte tare. L-am folosit sa degust la o ciorba cu gulie. Da, doar cu o gulie, ca unele persoane stramba din nas la prea multe.

 

INGREDIENTE

  • o mana buna de soric de porc afumat taiat fasiute
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 2 tije de telina apio
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 gulie
  • 1 ardei iute verde
  • 1 pahar smantana
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu gulie, smantana si sorici de porc:


  1. Am pus pentru inceput la fiert, soricul.

  2. Se curata si se spala legumele.

  3. Morcovii se feliaza si se pun la fiert primii.


  4. Sarati putin, soricul de porc contine si el sare.

  5. Cartofii si gulia se taie cuburi.

  6. Cand morcovii sunt aproape fierti, se adauga cartoful, gulia si ceapa intreaga.

  7. Urmeaza sa adaugati ardeiul kapia taiat patrate.

  8. Cand legumele sunt patrunse, se acreste cu zeama de lamaie si smantana.

  9. Smantana se dilueaza cu zeama fierbinte si se toarna inapoi in supa amestecand.

  10. Scoateti ceapa din ciorba.

  11. Serviti ciorba cu rondele de ardei iute feliat.

  12. Gustati, sarati sau acriti daca mai este nevoie.


Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu gulie, smantana si sorici de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

24.01.2017, 19:10

simona72 1

25.01.2017, 11:07

Nici cu sorici n-am facut ciorba mie poti sa-mi pui 2 gulii Tare buna si tare apetisante arata ciobele tale!

miki_a 1

27.01.2017, 05:28

Uite Miha , n-ai scapat de gura lumii ...acum toți vor gulii ...dar sunt unii care preferă și alte "legume "! Bună ciorbă ai făcut !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu smantana si usturoi