Ciorba cu inimi de pui si menta

de xana in Ciorbe, 14 Aug 2018 | 1061 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 300 gr inimi de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mediu
  • 1 rosie
  • cateva frunze de menta
  • sare
  • Pentru paste:
  • 100 gr faina+ inca 1 lingura
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 praf de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu inimi de pui si menta:

Pentru paste punem cele 100 gr de faina pe suprafata de lucru sau intr-un castron si o amestecam cu sarea. Facem o gaura in mijloc, unde adaugam oul batut si uleiul de masline si incepem sa amestecam cu o furculita pana la omogenizare, apoi incepem sa framantam cu mana 10 minute. Aluatul trebuie sa fie lucios si elastic.


Se acopera cu folie alimentara si se lasa la odihnit timp de jumatate de ora.


Presaram faina pe suprafata de lucru si intindem o foaie subtire, apoi o impaturim si o intindem din nou. Repetam acest proces de 3- 4 ori, apoi ii dam forma dorita (in cazul meu au fost inimioare), presaram restul de faina si le lasam sa se usuce 30 de minute.


Curatam si spalam bine inimile, apoi le punem la foc intr-o oala cu apa cat sa le acopere. Cand au dat in clocot, aruncam apa si adaugam alta fierbinte, cca 1,5 l si ceapa taiata in doua. Lasam 30 de minute la fiert.


Indepartam ceapa si adaugam morcovul taiat rondele si rosia taiata cubulete mici fara seminte sau coaja, sare dupa gust si lasam sa fiarba inca 20 de minute. Urmeaza apoi sa punem pastele care vor fierbe in 2- 3 minute.


Luam oala de pe foc si presaram menta taiata marunt, dupa care putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu inimi de pui si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

xana 1

14.08.2018, 21:41

Rahela Velicu 1

15.08.2018, 20:29

dantes 1

16.08.2018, 14:06

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

ieri la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

ieri la 18:23

Chec sarat cu feta, dovlecel si morcov

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite