Ciorba cu os afumat

de silvianart in Ciorbe, 20 Ian 2017 | 4716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase afumate
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • 2 cartofi
  • 2 lingui ardei
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1,5 l zeama de varza
  • sare
  • 1 lingurita otet
  • leustean
  • marar
  • patrunjel
  • 2 linguri vegeta bio, nesarata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu os afumat:

Am calit ceapa, am pus morcovul, telina, ardeiul, oasele, am pus apa pana la jumatate, cand a dat in primul clocot, am pus si cartofii si vegeta, am lasat-o sa fiarba 45 min. Apoi, am turnat zeama de varza, i-am adunat spuma, am pus orezul. Carnea am scos-o de pe oase si am lasat-o in oala.

Dupa ce orezul a fiert, am batut oualele cu smantana si lingurita de otet, le-am turnat in oala, am stins focul si am adaugat verdeata.



Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu os afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mirela0911 1

20.01.2017, 20:06

Bună ciorbica ai făcut!

silvianart 1

21.01.2017, 17:38

Rahela Velicu 1

23.01.2017, 11:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste