Ciorba cu os afumat

de silvianart in Ciorbe, 20 Ian 2017 | 14022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase afumate
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • 2 cartofi
  • 2 lingui ardei
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1,5 l zeama de varza
  • sare
  • 1 lingurita otet
  • leustean
  • marar
  • patrunjel
  • 2 linguri vegeta bio, nesarata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu os afumat:

Am calit ceapa, am pus morcovul, telina, ardeiul, oasele, am pus apa pana la jumatate, cand a dat in primul clocot, am pus si cartofii si vegeta, am lasat-o sa fiarba 45 min. Apoi, am turnat zeama de varza, i-am adunat spuma, am pus orezul. Carnea am scos-o de pe oase si am lasat-o in oala.
Dupa ce orezul a fiert, am batut oualele cu smantana si lingurita de otet, le-am turnat in oala, am stins focul si am adaugat verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu legume