Ciorba cu oua

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 11 Mar 2010 | 10802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • orez
  • 1 lingura delikat
  • oua crude
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oua:

Se pune apa le fiert cu putin delicat se adauga legumele, dupa ce au fost putin calite in ulei, o mana de orez iar cand acestea sunt fierte se incepe adaugarea oualelor intregi in ciorbita (sparte in prealabil intr-un castron pt a nu avea probleme cu vechimea lor, sa nu fie stricate).

Lasam sa fiarba putin, stingem focul si adaugam verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MariKaj 1

28.03.2010, 12:22

Excelenta! Obisnuiesc sa fac o combinatie intre supa de chimen (strecurata), oua intregi fierte si crutoane la servire

papabundetot 1

17.06.2013, 09:18

Si bunica mea facea o supa/ciorba de oua cu oua intregi...imi aminteste de copilarie

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 11:48

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana