Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 20 Apr 2010 | 3646 vizualizari

 

e super buna mai ales daca are cine sa te si ajute

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole tarcata(cum se zice la tara)
  • 4-5 morcovi
  • 1/2 radacina patrunjel daca e mare
  • 1 felie de telina radacina(aici gasesc dar foarte mare asa ca pun  mai putin)
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu groas
  • 1 cutie pasta de tomate
  • sare
  • 2 cani bors casa
  • tarhon din borcan pus cu otet (cat se i-a cu 2 degete)
  • costita 300-400g
  • 1 mana paste fainoase melcisori,spirale(de care doriti)
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase:

Se curata morcovul,patrujelu,telina si se taie cubulete,apoi se calesc in putin ulei,dupa care se pune ardeiul taiat si el cubulete .


Se pune apa peste zarzavaturile calite apoi costita taiat si fasolea(care eu am pus-o de seara la inmuita in apa rece)sare si se lasa sa fierba bine.


Cand sant fierte se pun pastele fainoase se lasa sa mi dea cate-va clocote iar la final borsu ,pasta de tomate si tarhonul.


Este o ciroba grozav de buna ,de fapt sa nu mint ca eu mai mult am asistat si bucatru sef(sotu) a facut ciroba,eu cu aparatu de fotografiat mai mult

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

21.04.2010, 13:12

pusik e foarte buna ,eu stiu de la bunica mea ,care ne zicea cand eram copii sa nu mai punem multa paine noua asa ne placea,iti dai sema eram5 nepoti si toti la masa in vacante.Si atunci bunica ca sa ne faca sa nu mai punem paine in ciorba ne punea paste fainoase,e grozava incerca

mariac 1

21.04.2010, 17:05

buna ziua am reusit sa intru cu multa dificultate

nadina73 1

21.04.2010, 23:00

vezi buni inceputu e mai greu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carne