Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2015 | 1262 vizualizari

 

Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr varza de Bruxelles
  • 2 aripi gaina -de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 cartof mare
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 pahar suc rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 tija marar uscat
  • sare
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles:

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua .


Curatati si spalati legumele .


Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati rondele, telina taiata bucati, ceapa intreaga, sare, foi de dafin, piper, mararul uscat si pasta de ardei.


Eu am folosit oala sub presiune. Dupa 20 minute am luat oala de pe foc si respectand regulile am deschis si am adugat cartofii si verzisoarele de Bruxelles taiate in doua.


Am lasat sa fiarba impreuna maximum 10 minute si am adugat sucul de rosii.


Cine doreste mai acrisoara ciorba poate folosi zeama de lamaie.


Am inviorat ciorba la servire cu codite de ceapa verde.

 

TIPS-URI

1

In ultima parte a prepararii daca doriti ca varza sa nu-si schimbe mult culoarea , fierbeti fara capac . La fel puteti proceda cu orice leguma verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Adele 1

22.04.2015, 16:55

Ksenya 1

22.04.2015, 17:15

Panacris 1

23.04.2015, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu dovlecel