Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2015 | 1800 vizualizari

 

Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr varza de Bruxelles
  • 2 aripi gaina -de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 cartof mare
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 pahar suc rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 tija marar uscat
  • sare
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles:

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua .


Curatati si spalati legumele .


Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati rondele, telina taiata bucati, ceapa intreaga, sare, foi de dafin, piper, mararul uscat si pasta de ardei.


Eu am folosit oala sub presiune. Dupa 20 minute am luat oala de pe foc si respectand regulile am deschis si am adugat cartofii si verzisoarele de Bruxelles taiate in doua.


Am lasat sa fiarba impreuna maximum 10 minute si am adugat sucul de rosii.


Cine doreste mai acrisoara ciorba poate folosi zeama de lamaie.


Am inviorat ciorba la servire cu codite de ceapa verde.

 

TIPS-URI

1

In ultima parte a prepararii daca doriti ca varza sa nu-si schimbe mult culoarea , fierbeti fara capac . La fel puteti proceda cu orice leguma verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Adele 1

22.04.2015, 16:55

Ksenya 1

22.04.2015, 17:15

Panacris 1

23.04.2015, 15:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza dulce, cu afumatura