Ciorba cu pastai de fasole galbena lata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 30 Mai 2019 | 2042 vizualizari

 

  "Retete pentru mese in familie"
 A aparut din cine stie ce importuri fasole lata galbena. Am luat si eu de pofta  sa prepar o ciorbita . Si ca sa nu las familionul sa sufere la vre-un gust necunoscut , am asezonat ciorba  spre sfarsit cu un fir de carnat de-al nostru -de casa .
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole pastai galbena lata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 4 frunze mici dafin verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 1 lingurita boia ungureasca de ardei
  • 1 mana rosii cherry-congelate
  • 30 cm carnat semi-afumat de casa-productie proprie
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai de fasole galbena lata:

  1. Fasolea se spala , se curata de capete si se taie sau rupe de marimea dorita .
  2. Bucatile de fasole trebuie sa intre in lingura , sa nu depaseasca marimea acesteia .
  3. Legumele se curata si se spala .
  4. Ceaapa se taie marunt sio se soteaza in ulei .
  5. Se pune faina alba si boia . Amestecati si stingeti cu apa .
  6. Astfel se prepara un mic rantas fara sa se abuzeze de prajirea fainei .
  7. Se aduga in oala 2 litrii de apa si fasolea curatat.
  8. Puneti morcovii taiati rondele , telina maruntita si marar verde si patrunjel verde  taiate marunt .
  9. Cand incepe sa fiarba bine se pune in oala si firul de carnat .
  10. Inainte de asta carnatul se inteapa cu furculita ca sa nu crape la fiert si sa se raspandeasca in zeama gustul bun .
  11. Cand legumele sunt aproape fierte [cam dupa 30 minute ] se pun rosioarele care vor da gust acrisor ciorbei .
  12. La sfarsit se pipareaza si se sareaza daca mai este nevoie .
  13. Carnatul se scoate din ciorba . Feliat se serveste in fiecare farfurie in parte .[Asta sa fim siguri ca nu da nimeni atacul la el si ajunge tuturor :))
  14. La servire improspatati ciorba cu marar verde .
  15. Serviti alaturi ciorbita de fasole  ceapa verde , ridichi sau ardei iute dupa preferinata.

 

TIPS-URI

1

Serviti alaturi ciorbita de fasole ceapa verde , ridichi sau ardei iute dupa preferinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai de fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba indiana de pui