Ciorba cu pastai de fasole galbena lata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 30 Mai 2019 | 176 vizualizari

 

  "Retete pentru mese in familie"
 A aparut din cine stie ce importuri fasole lata galbena. Am luat si eu de pofta  sa prepar o ciorbita . Si ca sa nu las familionul sa sufere la vre-un gust necunoscut , am asezonat ciorba  spre sfarsit cu un fir de carnat de-al nostru -de casa .
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole pastai galbena lata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • 4 frunze mici dafin verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 1 lingurita boia ungureasca de ardei
  • 1 mana rosii cherry-congelate
  • 30 cm carnat semi-afumat de casa-productie proprie
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai de fasole galbena lata:


  1. Fasolea se spala , se curata de capete si se taie sau rupe de marimea dorita .

  2. Bucatile de fasole trebuie sa intre in lingura , sa nu depaseasca marimea acesteia .

  3. Legumele se curata si se spala .

  4. Ceaapa se taie marunt sio se soteaza in ulei .

  5. Se pune faina alba si boia . Amestecati si stingeti cu apa .

  6. Astfel se prepara un mic rantas fara sa se abuzeze de prajirea fainei .

  7. Se aduga in oala 2 litrii de apa si fasolea curatat.

  8. Puneti morcovii taiati rondele , telina maruntita si marar verde si patrunjel verde taiate marunt .

  9. Cand incepe sa fiarba bine se pune in oala si firul de carnat .

  10. Inainte de asta carnatul se inteapa cu furculita ca sa nu crape la fiert si sa se raspandeasca in zeama gustul bun .

  11. Cand legumele sunt aproape fierte [cam dupa 30 minute ] se pun rosioarele care vor da gust acrisor ciorbei .

  12. La sfarsit se pipareaza si se sareaza daca mai este nevoie .

  13. Carnatul se scoate din ciorba . Feliat se serveste in fiecare farfurie in parte .[Asta sa fim siguri ca nu da nimeni atacul la el si ajunge tuturor :))

  14. La servire improspatati ciorba cu marar verde .

  15. Serviti alaturi ciorbita de fasole ceapa verde , ridichi sau ardei iute dupa preferinata.


 

TIPS-URI

1

Serviti alaturi ciorbita de fasole ceapa verde , ridichi sau ardei iute dupa preferinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai de fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

31.05.2019, 20:44

Gherca Daniela 1

02.06.2019, 16:44

CretuValentina 1

06.06.2019, 12:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 10 ani

ieri la 21:34

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

pe 15.06 la 18:20

Placinte cu urda si marar ca-n Bucovina

pe 15.06 la 08:47

Desert prajitura belea de buna

pe 14.06 la 17:32

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti cu carne