Ciorba cu perisoare

de divainbucatarie in Ciorbe, 14 Noi 2010 | 5949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne vita
  • 200 g carne pui/curcan
  • 1 lingura rasa orez
  • 1 lingurita de faina
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi mici
  • 1 pahar suc de rosii
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • patrunjel verde
  • leustean verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Curatam legumele si le tocam, apoi le calim putin. Dam carnea prin masina de tocat apoi o amestecam cu albusul de la ou, orez, putina sare, piper, faina si patrunjel tocat marunt. Punem intr-o oala la fiert apa, cam 2 l si adaugam legumele calite sa fiarba. Intre timp facem perisoarele din carnea tocata: luam pasta de carne obtinuta si o rotunjim intre palme. Le punem si pe acestea sa fiarba. Cand perisoarele sunt fierte adaugam sucul de rosii (daca nu avem suc de rosii putem pune pasta de tomate diluata) si lasam sa fiarba 5 minute. Apoi adaugam borsul si lasam sa fiarba inca 5 minute. In acest moment “dregem” ciorba cu un galbenus si adaugam leusteanul verde. Pentru a drege ciorba batem galbenusul cu putina apa si scoatem zeama fierbinte din ciorba cate o lingura, apoi batem ouale si continuam astfel pana umplem un castron mic de ciorba si ou. Lasam sa fiarba inca 5-10 minute. Ciorba o servim fierbinte, cu patrunjel verde, smantana si ardei iute. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (7)

lilik 1

15.11.2010, 15:32

ce-mi place de tare

divainbucatarie 1

15.11.2010, 15:35

si pt tine draga lilik!

babi5 1

16.12.2014, 07:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare