Ciorba cu perisoare

de Adele in Ciorbe, 16 Mai 2015 | 4444 vizualizari

 

Poate una din putinele ciorbe pe care le mananc :D reteta o pregatesc dupa indicatiile mamei mele .. cu toate ca nu este prima data cand ma incumet ,inca nu reusesc sa-i dau gustul special pe care il avea atunci cand o pregatea bunica mea :X

 

INGREDIENTE

  • ardei rosu.
  • 1 cartof.
  • 1 ceapa.
  • 2 rosii.
  • orez.
  • carne macinata de porc.
  • 1 galbenus de ou.
  • atrunjel uscat
  • 100 g pancetta afumata(sunca).
  • sare.
  • piper.
  • 1 plic bors magic.
  • smantana.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

Se curata ceapa si se toaca cat mai marunt,se pune o oala pe foc cu putin ulei, se adauga ceapa si se caleste impreuna cu pancetta taiata cuburi.

Dupa care se spala bine rosiile si ardelul se toaca marunt si se pun in oala. Se curata cartofii si se spala se taie in cuburi si se pun si ei in oala, se adauga orezul si se pun cateva cani cu apa, se acopera cu un capac si se lasa la fiert.Intre timp se pregatesc perisoarele, carnea se amesteca cu galbenusul de ou, sare, piper, eu am pus si putin patrunjel uscat.

Cand legumele si orezul sunt aproape fierte se formeaza perisoarele se pun la fiert pentru cateva minute (nu prea mult) se acreste dupa gust(indicatiile se gasesc pe plic) se potriveste de sare si piper.

Se serveste calda de preferat cu o lingura de smantana.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Daca aveti o bucata de os de pus la fiert in ciorba (pui/porc) gustul va fi si mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana